Активности

Промена на резервоарот за сулфурна киселина

27.08.2016

Во комбинираната и когенеративна термоелектрана ТЕ-ТО за одржување на pH вредноста на водата од главниот разладен систем се користи целосно автоматизиран систем за дозирање на сулфурна киселина на американската...

Прочитај повеќе

Ново ЛЕД осветлување во ТЕ-ТО

13.06.2016

Со цел да се постигне поголема ефикасност т.е. заштеда на електрична енергија за сопствени потреби на електраната, во 2016 година во ТЕ-ТО АД Скопје се заменети дел од постојните...

Прочитај повеќе

Огласи за вработување

Во моментов нема активни огласи