Активности

ТЕ-ТО АД Скопје успешно ја заврши првата Ц Инспекција на гасната турбина

21 мај 2021

ТЕ-ТО АД Скопје на 21.05.2021 успешно ја заврши првата Ц Инспекција на гасната турбина, тип GT13E2, производство на GE Power, што претставува капитална инвестиција за ваков тип на електрани.

Прочитај повеќе

ТЕ-ТО АД Скопје забележа рекордно производство на електрична енергија во летниот период

20 ноември 2019

Најголемата green-field инвестиција во државата и најголемиот енергетски објект основан со приватен капитал ТЕ-ТО АД Скопје, минатото лето забележа рекордни производствени резултати. Имено во третиот квартал од тековната 2019 година...

Прочитај повеќе

Огласи за вработување

Во моментов нема активни огласи