Автор Тони Ѓуровски

ТЕ-ТО АД Скопје забележа рекордно производство на електрична енергија во летниот период

Најголемата green-field инвестиција во државата и најголемиот енергетски објект основан со приватен капитал ТЕ-ТО АД Скопје, минатото лето забележа рекордни производствени резултати. Имено во третиот квартал од тековната 2019 година се забележува ...

Прочитај повеќе

AHK Nordmazedonien Ваш партнер во Северна Македонија!

20.07.2019

Директорот на Делегацијата на германското стопанство, Патрик Мартенс и тимот за дуално стручно образование на 16 јули 2019 година ја посетија компанијата Те-То АД во Скопје. За време на средбата со менаџментот на производителот на електрична и топлин...

Прочитај повеќе